Jag har faktiskt haft en del bra tankar på vettiga inlägg här på bloggen. Men som ni märker har det stannat i just tankar. Tankar gör ingen höna som man brukar säga och hönor skriver inga blogginlägg. Men ikväll!!, JA, ikväll kom jag över ett scoop!

Jag har en ny teamkompis här hemma i köket. Han går under namnet Årtusende Falken, och han är en espressomaskin. Prålig i rostfritt med böljande E61:a och säkert 10 ljusår gammal. Självklart gör han galaxens bästa kaffe, i varje fall när han fungerar…

För det är just det, det här med att fungera. Jag har fått lyfta huven tillräckligt många gånger så att skruvarna som håller den på plats har fått en permanent plats på hyllan bredvid. Inte enns Cheewi tycker det är lönt att sätta dit dem mellan reparationerna. För likt galaxens snabbaste skepp är det alltid någon ventil eller utomgalaxtisk pryl som måste justeras. Ja ni förstår varför han har fått sitt namn. Jävligt bra men jävligt strulig.

Men idag fick vi till en vändpunkt. Kanske kan vi se ljuset i tunneln? För den fjäder som har varit fel från fabrik i troligen 10 år. Denna OPV som förre ägaren aldrig fattade att den var fel. Den är nu förkastad till ett mörkt hål långt ute i det eviga svarta. Och istället ersatt av vadå? Jo, en eker…

Inget mindre än en DT revolution uppsnurrad runt 4:ans insexa och sedan förvandlad till fjäder av skallig gubbe! Inge hår har han heller!

Och vet ni, DET FUNGERAR!! OCH DET FUNGERAR SÅ JÄVLA BRA!! Jag mot världen och världen mot mig!

Pappa är stolt idag!!